Κόλλα Gel+ Thrakon 25kg

Κόλλα Gel+ Thrakon 25kg

Κόλλα πλακιδίων Gel+ της Thrakon σε μορφή τζελ, υψηλών προδιαγραφών, με αυξημένο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής και μηδενική κάθετη ολίσθηση.

Περιγραφή

Κόλλα Gel+ Thrakon 25kg

Κόλλα Gel+ Thrakon 25kg τσιμεντοειδούς βάσεως, προηγμένη, υψηλών προδιαγραφών συγκόλλησης κόλλα πλακιδίων σε μορφή τζελ, με αυξημένο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής και μηδενική κάθετη ολίσθηση. Η προηγμένη τεχνολογία Active Gel Tech στη σύνθεση της κόλλας δημιουργεί μια αφράτη σύσταση και ρευστή για μια ξεκούραστη εφαρμογή. Αυξημένη παραγωγικότητα των συνεργείων χάρις στο συνδυασμό μηδενικής ολίσθησης με μεγάλο ανοιχτό χρόνο και της ελαστικότητα της σε σχέση με τις υπόλοιπες κόλλες κατηγορίας C2TE. Ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα, υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε οριζόντιες & κάθετες επιφάνειες. Ιδανική επιλογή για όλες τις πισίνες αλλά και ενδοδαπέδια θέρμανση. Κόλλα τύπου C2ΤE σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 12004-1:2017 και ΕΝ 12004-2:2017.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 2.5-5kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα στεγνό, επίπεδο, καθαρό από ξένα σώματα,  απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης. Στην περίπτωση απορροφητικών υποστρωμάτων διαβροχή με νερό και για βέλτιστο αποτέλεσμα αστάρωμα με GLX 290 ή 292. Κατόπιν, πρόσθεση 7.50-7.75lt νερoύ σε δοχείο και στη συνέχεια σταδιακό άδειασμα του κονιάματος. Ανακάτεμα με ηλεκτρικό αναδευτήρα και ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μίγμα έτοιμο προς χρήση για τις επόμενες 1.5-2.0 ώρες. Στην συνέχεια, άπλωμα της κόλλας στην επιφάνεια εφαρμογής και χτένισμα με ειδική οδοντωτή σπάτουλα και τοποθέτηση πλακιδίων εντός 40 λεπτών. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους προτείνεται η χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών, ενώ η θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά την εφαρμογή πρέπει να είναι μεταξύ των 5°C-35°C. Τέλος, αρμολόγηση στο δάπεδο μετά από 24 ώρες και στον τοίχο μετά από 12 ώρες, ενώ βατότητα μετά από 24 ώρες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα Gel+ Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε