Κόλλα Flex 2000 Marmoline

Κόλλα Flex 2000 Marmoline

Κόλλα πλακιδίων Flex 2000 της Marmoline ρητινούχα, υψηλών επιδόσεων ιδιαίτερα εύκαμπτη, τσιμεντοειδής, με μηδενική κάθετη ολίσθηση.

Περιγραφή

Κόλλα Flex 2000 Marmoline

Η Flex 2000 της Marmoline είναι κόλλα πλακιδίων υψηλών επιδόσεων, ρητινούχα, ιδιαίτερα εύκαμπτη, τσιμεντοειδής, με μηδενική κάθετη ολίσθηση και παρατεταμένο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής. Κατάλληλη για την συγκόλληση πλακιδίων κάθε τύπου και μεγέθους σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες. Συνίσταται για ιδιαίτερα απαιτητικές συγκολλήσεις πλακιδίων πάνω σε επιφάνειες με έντονες συστολές και διαστολές και δονήσεις, με υψηλές απαιτήσεις σχετικά με την πρόσφυση, στεγανότητα και ελαστικότητα. Κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατηγορίας C2TES1.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 2,5-4,0kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια εφαρμογής καθαρή από σκόνες, λίπη και σαθρά υλικά. Σε περίπτωση σαθρού υποστρώματος, αστάρωμα με MST 11. Καλό ανακάτεμα με ηλεκτρικό δράπανο χαμηλών στροφών. Αναλογία νερού σε 25kg κόλλας 7lt. Ωρίμανση μίγματος για 5-10 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Άπλωμα ομοιόμορφο της κόλλας με τη βοήθεια κατάλληλης οδοντωτής σπάτουλας σε όλη την επιφάνεια του υποστρώματος. Κάλυψη του μίγματος με πλακίδια μέσα σε χρόνο 30 λεπτών από το άπλωμα της κόλλας. Στην συνέχεια τοποθέτηση των πλακιδίων, ασκώντας πίεση. Χρόνος εργασιμότητας του μίγματος 3-4 ώρες, πάντα ανάλογα με την εποχή.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε