Κόλλα FKW 134 Express

Κόλλα FKW 134 Express

Η FKW 134 Express είναι κόλλα πλακιδίων ταχείας πήξεως. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε δάπεδα και τοίχους. Κόλλα τύπου C2FΤ.

Περιγραφή

Κόλλα FKW 134 Express

FKW 134 Express, κόλλα πλακιδίων ταχείας πήξεως, τσιμεντοειδούς βάσης τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα. Κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε δάπεδα και τοίχους. Κατασκευασμένη από τσιμέντα ειδικών τύπων, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Ιδανική για εφαρμογές με  αυθημερόν αρμολόγηση και παράδοση της πλακόστρωσης (τοίχος ή δάπεδο). Χρήση των επιφανειών με ελαφρά φορτία 2 – 3 ώρες μετά την εφαρμογή και από την επόμενη ημέρα παράδοση των επιφανειών για πλήρη χρήση, ακόμη και με βαριά φορτία. Κόλλα με πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα, υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό) και αντίσταση στην ολίσθηση. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2FΤ με βάση το ΕΝ 12004.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 3-5kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Yπόστρωμα επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης και παραμόρφωσης. Σε περίπτωση απορροφητικών υποστρωμάτων πρώτα αστάρωμα με GLX 290. Πρόσθεση 6,5-7,0lt καθαρoύ νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μία ομοιογενούς μάζας κονιάματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μίγμα έτοιμο για χρήση για τις επόμενες 1,5ώρες. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού. Άπλωμα της κόλλας στην επιφάνεια και χτένισμα με ειδική οδοντωτή σπάτουλα. Τοποθέτηση πλακιδίων εντός 10 λεπτών από την διάστρωση της κόλλας. Τοποθέτηση αρμών διαστολής σε επιφάνειες μεγαλύτερες των 25m2. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αλλά και κατά τις επόμενες 24 ώρες θερμοκρασία περιβάλλοντος και του υποστρώματος μεταξύ +5C και +35C. Καθαρισμός κόλλας με νερό όταν είναι ακόμα νωπή, ενώ μετά αφαίρεση μόνο μηχανικά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα FKW 134 Express”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε