Πυρίμαχη Λάσπη Pyro Pro

Πυρίμαχη Λάσπη Pyro Pro

Πυρίμαχη λάσπη Pyro Pro με βάση το πυρίμαχο τσιμέντο. Χρήση στο χτίσιμο και την αρμολόγηση των πυρότουβλων.

Περιγραφή

Πυρίμαχη Λάσπη Pyro Pro

Πυρίμαχη λάσπη Pyro Pro με βάση το πυρίμαχο τσιμέντο, ειδικής κοκκομετρίας αδρανή και ειδικά πρόσθετα για το χτίσιμο και την σωστή αρμολόγηση των πυρότουβλων. Χρήση του Pyro Pro στο χτίσιμο και την αρμολόγηση των πυρότουβλων σε νέες εστίες τζακιών, φούρνων, καπνοδόχων, ψησταριών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους  αλλά και για την αποκατάσταση φθαρμένων τμημάτων αυτών. Εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες.

Χρώμα: Γκρι
Συσκευασία: 7kg
Κατανάλωση: Ανάλογα με τις διαστάσεις των πυρότουβλων και των αρμών, πχ για πυρότουβλα 20x10x3 cm και πλάτος αρμού 1 cm 5 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Πυρότουβλα και επιφάνεια συγκόλλησης καθαρά, χωρίς σκόνη, λίπη και σαθρά υλικά. Διαβροχή της επιφάνειας πριν την εφαρμογή της λάσπης. Ανακάτεμα των 7kg κονιάματος με 1.4 lt νερού, μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή εργασιμότητα στο μίγμα, χωρίς σβόλους. Εργασιμότητα του μίγματος για 1–2 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Εφαρμογή μίγματος με μυστρί και σπάτουλα. Για τους αρμούς μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλαστικοί οδηγοί. Καθαρισμός αρμών με υγρό σφουγγάρι πριν την ξήρανση του υλικού.

 

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε