Κόλλα Πυρότουβλων FSW 140

Κόλλα Πυρότουβλων FSW 140

Κόλλα για πυρότουβλα FSW 140, κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης κατάλληλο για χτίσιμο, αρμολόγηση και επισκευή πυρότουβλων.

Περιγραφή

Κόλλα Πυρότουβλων FSW 140

Κόλλα για πυρότουβλα FSW 140,τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα, από πυρίμαχο τσιμέντο, ανόργανα fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Ισχυρή αντίσταση στη φωτιά, μέχρι και 1000°C. Κατάλληλο για συγκόλληση και αρμολόγηση παντός τύπου πυρότουβλων, μεγάλες θερμοκρασιακές μεταβολές εμποδίζοντας τις ρηγματώσεις,
n επισκευή φθαρμένων αρμών και πυρότουβλων, σε εφαρμογές όπως τζάκια, φούρνοι, καμινάδες, κλπ. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Παραγωγή και έλεγχος με βάση το ΕΝ 998-2.

Χρώμα: Γκρι
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 4-6kg/m2

Τρόπος Εφαρμογής: Yπόστρωμα και πυρότουβλα καθαρά από σαθρά και ξένα σώματα, χωρίς ρωγμές και τάσεις συρρίκνωσης. Καθαρισμός παλιών πυρότουβλων από υπολείμματα των προηγούμενων συγκολλητικών υλικών. Αφαίρεση παλιών ρηγματωμένων συγκολλήσεων και αρμολογήσεων πριν την τοποθέτηση νέας κόλλας και πυρότουβλων. Πρόσθεση 4,5-5,0lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του FSW 140, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μιας ομοιογενούς μάζας κονιάματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Mίγμα έτοιμο για χρήση για τις επόμενες 1,5 ώρες. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού. Ανοιχτός χρόνος για την εφαρμογή είναι 10 λεπτά. Στο τέλος καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας από τους αρμούς. Αρμολόγηση με χρήση του ίδιου προϊόντος μετά το πέρας 1-2 ωρών από την εφαρμογή του κονιάματος στα πυρότουβλα, ενώ συνίσταται η εναρκτήρια λειτουργία του τζακιού, φούρνου κλπ να γίνει μετά από 10 ημέρες. Συνιστώμενη θερμοκρασία του περιβάλλοντος μεταξύ +5C και +35C.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε