Αστάρι Χαλαζιακό GLX 190

Αστάρι Χαλαζιακό GLX 190

Το χαλαζιακό αστάρι GLX 190 της Thrakon είναι ακρυλικό υλικό πρόσφυσης πλακιδίων & σοβάδων. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή

Αστάρι Χαλαζιακό GLX 190

Το χαλαζιακό αστάρι GLX 190 της Thrakon είναι έτοιμο προς χρήση, υλικό πρόσφυσης, κατάλληλο για την ενίσχυση της πρόσφυσης για κόλλες πλακιδίων πάνω σε λείες ή μη απορροφητικές επιφάνειες. Αστάρι κατασκευασμένο από συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακή άμμο. Αστάρι με πολύ ισχυρή συγκόλληση στα διάφορα υποστρώματα και αντοχή στην ψύξη και την υγρασία. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μετά την εφαρμογή του δημιουργεί μια αδρή επιφάνεια, ανθεκτική σε αλκαλικό περιβάλλον. Επίσης, το GLX 190 είναι κατάλληλο για τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών πρόσφυσης σε παλιά πλακάκια και μωσαϊκά, όπου πρόκειται να επικολληθούν νέα πλακάκια.

Χρώμα: Κοκκινωπό
Συσκευασία: 1kg, 5kg, 15kg
Κατανάλωση: 240-280g/m2 (Ανάλογα με το πάχος της επιφάνειας)

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά, υπόστρωμα καθαρό, σταθερό και απαλλαγμένο από λάδια και άλλους ρύπους.
Αφαίρεση με ένα εργαλείο τις λάσπες, κόλλες και οποιαδήποτε υπολείμματα από προηγούμενες εργασίες. Επιπλέον, καθαρισμός ίσως και πλύσιμο του τοίχου. Απομάκρυνση περισσευμάτων νερού και στέγνωμα του τοίχου πριν την εφαρμογή του προϊόντος. Καλή ανακίνηση του δοχείου πριν από τη χρήση. Στη συνέχεια, επάλειψη των επιφανειών με μαλακή βούρτσα, ρολό, ή πινέλο χωρίς αραίωση. Για καλύτερα αποτελέσματα πέρασμα και δεύτερου χεριού σε νωπή επιφάνεια. Η επιφάνεια έτοιμη για χρήση 12 ώρες μετά την εφαρμογή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αστάρι Χαλαζιακό GLX 190”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε