Καθαριστικό VLX 181 1lt

Καθαριστικό VLX 181 1lt

Το VLX 181 είναι διαφανές, μη όξινο καθαριστικό γενικής χρήσης. Καθαρίζει τέλεια χωρίς να προκαλεί φθορές, προσδίδοντας ταυτόχρονα γυαλάδα.

Περιγραφή

Καθαριστικό VLX 181 1lt

Το καθαριστικό VLX 181 1lt είναι μη όξινο και γενικής χρήσης. Καθαριστικό για μάρμαρα και πλακίδια cotto, με άρωμα λεμονιού. Καθαρίζει τέλεια χωρίς να προκαλεί φθορές, προσδίδοντας ταυτόχρονα γυαλάδα. Κατάλληλο για τον καθαρισμό υπολειμμάτων καφέ, κρασιού, λαδιών, νικοτίνης, αιθάλης και άλλων λεκέδων. Ιδανικό σε περιπτώσεις που απαιτείται η χρήση ήπιων καθαριστικών μέσων, π.χ. για τον καθαρισμό μαρμάρων, πλακιδίων ανθρακικού ασβεστίου και γενικά ευαίσθητων πλακιδίων. Το VLX 181 είναι ιδανικό για πλακάκια με μεταξοτυπία και ειδικές διακοσμήσεις, για καθάρισμα με ένα μαλακό πανί.

Χρώμα: Διαφάνες
Συσκευασία: 1lt
Κατανάλωση: 1lt/5m2

Τρόπος Εφαρμογής: Αφαίρεση με ένα εργαλείο λάσπης, κόλλας και οποιονδήποτε υπολειμμάτων αρμόστοκου που τυχόν έχουν απομείνει στην επιφάνεια των πλακιδίων από προηγούμενες εργασίες. Ανάλογα με την δυσκολία καθαρισμού, αραίωση του προϊόντος με νερό πριν την εφαρμογή ή εφαρμογή σε αδιάλυτη μορφή. Αρχικά, άπλωμα VlX 181 στην επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί και το αφήνουμε να δράσει από λίγα λεπτά έως και 1 ώρα. Στη συνέχεια, τρίψιμο της επιφάνειας με σφουγγάρι ή μαλακή βούρτσα δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Ξέπλυμα με άφθονο νερό και πίεση. Σε περίπτωση επίμονου λεκέ επανάληψη της ίδιας διαδικασίας. Τα πλακάκια με μεταξοτυπία και ειδικές διακοσμήσεις τα καθαρίζουμε με ένα μαλακό πανί.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Καθαριστικό VLX 181 1lt”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε