Καθαριστικό TCL 100

Καθαριστικό TCL 100

Καθαριστικό TCL 100 για πλακίδια, αρμούς γρανίτες, φυσικές και τεχνητές πέτρες. Κατάλληλο για δύσκολους λεκέδες.

Περιγραφή

Καθαριστικό TCL 100

Το TCL 100 είναι ένα πολύ ισχυρό και συμπυκνωμένο καθαριστικό κατάλληλο για κεραμικά πλακίδια, cotto και πλακίδια από φυσικό και τεχνητό γρανίτη, αρμούς πλακιδίων, διακοσμητικές πέτρες κ.λπ. Υψηλή αποτελεσματικότητά στον καθαρισμό υπολειμμάτων τσιμέντου, σοβάδων και αρμόστοκων από διάφορες εργασίες.
Κατάλληλο για καθαρισμό ρύπων από την φθορά του χρόνου και για λεκέδες από καφέ, λάδια, σκουριά, πότισμα των γλαστρών κλπ. Για οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες όπως βεράντες, αυλές, διάδρομοι κήπων, πεζοδρόμια, περβάζια παραθύρων, τοιχοποιίες επενδυμένες με πέτρα. Σε συνδυασμό με αδιαβροχοποιητικό υγρό προσφέρει πολύχρονη προστασία.

Χρώμα: Διάφανο
Συσκευασία: 1lt, 4lt
Κατανάλωση: 1lt/5-6 m²

Τρόπος Εφαρμογής: Προληπτικά χρήση προστατευτικών γαντιών και γυαλιών. Για την αποφυγή της πιθανότητας διάβρωσης πρώτα δοκιμαστική εφαρμογή σε μία μικρή επιφάνεια του μαρμάρου. Απομάκρυνση ή κάλυψη ευαίσθητων επιφανειών και αντικειμένων. Άπλωμα αδιάλυτου TCL 100 στην επιφάνεια παράλληλα με τρίψιμο με σκούπα ή σκληρό σφουγγάρι για 3–5 λεπτά. Πριν στεγνώσει το υλικό ξέβγαλμα της επιφάνειας με καθαρό νερό και ταυτόχρονα τρίψιμο με σκούπα. Σε περίπτωση ύπαρξης επίμονων λεκέδων επανάληψη της διαδικασίας μετά από 15–20 λεπτά. Για καθαρισμό απλών λεκέδων δυνατότητα αραίωσης 20% με νερό. Δεν συνιστάται για γυαλισμένα μάρμαρα. Θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά την εφαρμογή +5°C ως +35°C.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Καθαριστικό TCL 100”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε