Διαβρωτικό Remover Thrakon

Διαβρωτικό Remover Thrakon

Το Remover της Thrakon είναι ισχυρό διαβρωτικό προϊόν κατάλληλο για την απομάκρυνση εποξειδικών αρμόστοκων και χρωμάτων.

Περιγραφή

Διαβρωτικό Remover Thrakon

Το Remover της Thrakon είναι διαβρωτικό χρωμάτων νέας γενιάς. Κατάλληλο για την απομάκρυνση παλαιών ή νέων βερνικοχρωμάτων, ασταριών, βερνικιών, χρωμάτων νίτρου ή φούρνου καθώς και πλαστικών χρωμάτων με τρόπο απλό και γρήγορο. Αφαιρεί τα χρώματα από οποιαδήποτε επιφάνεια όπως τοιχοποιίες, πατώματα, ξύλο και μέταλλο. Χωρίς διχλωρομεθάνιο.

Χρώμα: Διάφανο
Συσκευασία: 375ml, 750ml, 4lt
Κατανάλωση: Ανάλογα με την επιφάνεια και το είδος των χρωμάτων – βερνικιών που έχουν χρησιμοποιηθεί

Τρόπος Εφαρμογής: Άπλωμα του υλικού με πινέλο ή ρολό σε ένα παχύ στρώμα και κάλυψη όλης της επιφάνειας. Εφαρμογή του προϊόντος σε θερμοκρασίες άνω των 5ºC. Σε περίπτωση αντίξοων συνθηκών κατά την διάρκεια ή λίγο μετά την εφαρμογή πιθανότητα αλλοίωσης των τελικών ιδιοτήτων του προϊόντος. Στην συνέχεια απομάκρυνση των χρωμάτων με σπάτουλα. Εάν τα παλαιά χρώματα είναι σε παχύ στρώμα τότε χρειάζεται και δεύτερη επίστρωση
10-15 min μετά την πρώτη. Μετά την αφαίρεση χρωμάτων, καθαρισμός των επιφανειών ως τελικό στάδιο πριν την βαφή. Στέγνωμα επιφάνειας σε 10-15 λεπτά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Διαβρωτικό Remover Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε