Αστάρι VLX 186

Αστάρι VLX 186

Το αστάρι VLX 186 είναι ένα ακρυλικό βελτιωτικό κονιαμάτων, χωρίς οργανικούς διαλύτες. Κατάλληλο και για ενίσχυση σαθρών επιφανειών.

Περιγραφή

Αστάρι VLX 186

Το αστάρι VLX 186 είναι ένα ακρυλικό βελτιωτικό κονιαμάτων, χωρίς οργανικούς διαλύτες. Προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον, ιδανικό για βελτίωση των ιδιοτήτων της κόλλας και του αρμόστοκου. Αύξηση της συγκολλητικής ικανότητας, σημαντική μείωση της απορροφητικότητας σε νερό. Επίσης, χρήση και ως βελτιωτικό αστάρι κυρίως μη απορροφητικών επιφανειών. Κατάλληλο και για ενίσχυση σαθρών επιφανειών (π.χ. τσιμεντοκονίες). Τέλος, κατάλληλο και ως γέφυρα πρόσφυσης μεταξύ παλαιού και νέου σκυροδέματος.

Χρώμα: Γαλακτώδες
Συσκευασία: 1kg, 5kg, 20kg
Κατανάλωση: 40-80g/1kg προϊόντος (Ανάλογα τον επιθυμητό βαθμό βελτίωσης)
Ως αστάρι: Απορροφητικές επιφάνειες: 5m2/1kg – Μη απορροφητικές επιφάνειες: 15m2/1kg

Τρόπος Εφαρμογής: Ανάμιξη κονιάματος και νερού. Στη συνέχεια, πρόσθεση απαραίτητης ποσότητας του VLX 186, υπό συνεχή ανάδευση μέχρι την δημιουργία μιας ομοιογενούς πάστας. Ανάμιξη είτε με το χέρι είτε με αναδευτήρα. Στην περίπτωση ανάμιξης των κονιαμάτων με νερό και πρόσθεσης VLX 186, χρήση λιγότερης ποσότητας νερού (από το κανονικό). Αύξηση της ρευστότητας του υλικού λόγω της πρόσθεσης του VLX 186.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αστάρι VLX 186”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε