Armos Epoxy 2-12mm Marmoline

Armos Epoxy 2-12mm Marmoline

Armos Epoxy 2-12mm της Marmoline, εποξειδικός αρμόστοκος με υψηλές μηχανικές αντοχές. Εσωτερική και εξωτερική χρήση σε τοίχους και σε δάπεδα.

Περιγραφή

Armos Epoxy 2-12mm Marmoline

Armos Epoxy 2-12mm της  Marmoline, εποξειδικό υλικό αρμολόγησης 2 συστατικών, με υψηλές μηχανικές αντοχές, κατάλληλο για αρμούς πλάτους 2-12 mm. Κατάλληλο για αρμολόγηση κεραμικών πλακιδίων και φυσικών λίθων εσωτερικά και εξωτερικά σε τοίχους και σε δάπεδα, βιομηχανικών κι επαγγελματικών χώρων όπως: βιομηχανίες τροφίμων (γαλακτοκομεία, κονσερβοποιεία, οινοποιεία, ζυθοποιίες, σφαγεία κλπ), επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες. Χαρακτηρίζεται κατά ΕΝ 13888 ως RG.

Χρώμα: Ανοικτό γκρι,Σκούρο γκρι, Καφέ γκρι, Γαλάζιο, Λευκό
Συσκευασία: 3kg, 6kg
Κατανάλωση: 85–730gr/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Aρμοί στεγνοί και καθαροί από σκόνες λάδια και σαθρά υπολείμματα. Άδειασμα του συστατικό Β (σκληρυντής) στο συστατικό Α (εποξειδική ρητίνη) και καλό ανακάτεμα με ηλεκτρικό αναδευτήρα για 2-3 λεπτά σε χαμηλή ταχύτητα (400στρ./λεπτό) έως την δημιουργία ομοιογενούς μίγματος με ενιαίο χρώμα.
Στη συνέχεια,γέμισμα των αρμών με ελαστική σπάτουλα με κίνηση κατά τη διεύθυνση της διαγωνίου των αρμών. Ταυτόχρονα αφαίρεση του περίσσιου υλικού από την επιφάνεια των πλακιδίων με ένα ελαφρώς βρεγμένο σκληρό σφουγγάρι. Ο τελικός καθαρισμός γίνεται με μαλακό σφουγγάρι και (ενδεχομένως χλιαρό) νερό ακολουθώντας διαγώνια διεύθυνση, με αποτέλεσμα την λείανση του αρμού. Η χρήση οινοπνεύματος διευκολύνει τον τελικό καθαρισμό (φινίρισμα). Σημαντικό το συχνό ξέπλυμα του σφουγγαριού με καθαρό νερό κατά τη διαδικασία του καθαρισμού.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Armos Epoxy 2-12mm Marmoline”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε