Armos 6-20mm Marmoline

Armos 6-20mm Marmoline

Armos 6-20mm Marmoline αρμόστοκος κεραμικών πλακιδίων τοίχου και δαπέδου. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή

Armos 6-20mm Marmoline

Armos 6-20mm της Marmoline, έτοιμο βιομηχανικό κονίαμα αρμολόγησης (στοκαρίσματος) κεραμικών πλακιδίων παντός τύπου, απορροφητικών και μη, με αρμό μεγάλου βάθους και πλάτους από 6 έως 20 mm. Χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για δάπεδο και τοίχο. Με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι – 52,5) και επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή και πρόσθετα, για βελτιωμένη πρόσφυση και την εργασιμότητά του.
Ιδανικό για αρμολόγηση πλακιδίων τύπου cotto και για κάθε είδους διακοσμητικά τούβλα, φυσικά και τεχνητά υλικά, πλάκες Καρύστου, συνθετικές πέτρες, πλακίδια τύπου klinker κ.α. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην υγρασία και τον παγετό.

Χρώμα: Λευκό, Ανοικτό Γκρι
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 350-2500gr/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Καθαρισμός της επιφάνειας των μαρμάρων και των αρμών από ξένα υλικά. Σε ξηρές επιφάνειες βρέξιμο των αρμών πριν την εφαρμογή. Ανάμειξη με δράπανο χαμηλών στροφών 5kg υλικού με 1,0-1,3 kg καθαρού νερού, μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς μίγματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5-10 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Αρμολόγηση των πλακιδίων με λαστιχένια σπάτουλα σπρώχνοντας το υλικό με διαγώνιες κινήσεις, μέχρι το γέμισμα του αρμού. Καθαρισμός πλεονάζουσας ποσότητας υλικού με υγρό σφουγγάρι όταν στην επιφάνεια ο αρμός έχει αρχίσει να στεγνώνει. Στο τέλος καθαρισμός με στεγνό πανί. Αρμολόγηση μετά από 12 ώρες (για τοίχο) και 24 ώρες (για δάπεδο) μετά από την επικόλληση των πλακιδίων. Σε εφαρμογές όπου απαιτείται ελαστική και ιδιαίτερα ισχυρή συγκόλληση προσθήκη ρητίνης MP 20 σε
αναλογία 0,5 kg MP 20 + 1 kg νερό ανά σακί αρμόστοκου 5 kg.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Armos 6-20mm Marmoline”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε