Armos 1-6mm Marmoline

Armos 1-6mm Marmoline

Armos 1-6mm της Marmoline, έχρωμος αρμόστοκος πλακιδίων τοίχου και δαπέδου. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Περιγραφή

Armos 1-6mm Marmoline

Armos 1-6mm της Marmoline, έτοιμο κονίαμα αρμολόγησης (στοκαρίσματος) πλακιδίων παντός τύπου, απορροφητικών και μη, καθώς και πλακών ή πλακιδίων φυσικών λίθων (μαρμάρων κλπ), για αρμούς  έως 6mm. Τσιμεντοειδούς βάσης με τροποποιημένα πολυμερή και επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή για βελτίωση της πρόσφυσης και την εργασιμότητά τους. Αντοχή στον χρόνο, στην υγρασία και στον παγετό. Για δάπεδο και τοίχο.

Χρώμα: 24 Αποχρώσεις
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 85–150 gr/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Καθαρισμός της επιφάνειας των μαρμάρων και των αρμών από ξένα υλικά. Σε ξηρές επιφάνειες βρέξιμο των αρμών πριν την εφαρμογή. Ανάμειξη με δράπανο χαμηλών στροφών 5kg υλικού με 1–1,3kg καθαρού νερού, μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς μίγματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5-10 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Αρμολόγηση των πλακιδίων με λαστιχένια σπάτουλα σπρώχνοντας το υλικό με διαγώνιες κινήσεις, μέχρι το γέμισμα του αρμού. Όταν στην επιφάνεια ο αρμός έχει αρχίσει να στεγνώνει (ασπρίζει), γίνεται καθαρισμός της επιπλέον ποσότητας που υπάρχει με υγρό σφουγγάρι. Στο τέλος καθαρισμός με στεγνό πανί.
Αρμολόγηση μετά από 12 ώρες (για τοίχο) και 24 ώρες (για δάπεδο) μετά από την επικόλληση των πλακιδίων. Σε περιπτώσεις ελαστικής και ιδιαίτερα ισχυρής συγκόλλησης προσθήκη ρητίνης MP 20 σε αναλογία 0,5 kg MP 20 + 1 kg νερό ανά σακί αρμόστοκου 5 kg.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Armos 1-6mm Marmoline”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε