Armos 0-2mm Marmoline

Armos 0-2mm Marmoline

Armos 0-2mm της Marmoline λευκός αρμόστοκος μαρμάρων με πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης σε πολύ μικρούς αρμούς και σε πλακίδια.

Περιγραφή

Armos 0-2mm Marmoline

Armos 0-2mm της Marmoline, έτοιμο λευκό βιομηχανικό υπερλεπτόκκοκο κονίαμα αρμολόγησης (στοκαρίσματος) μαρμάρων υψηλής αντοχής (Ι- 52,5), με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή και πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης σε πολύ μικρούς αρμούς, σε πλακίδια και σε ευαίσθητα μάρμαρα. Δεν τρίβεται και δεν αποκολλάται από τις παρειές των πλακιδίων και των μαρμάρων.

Χρώμα: Λευκό, Ανοικτό Γκρι, Σκούρο Γκρι, Μπεζ
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 250–500gr/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Καθαρισμός της επιφάνειας των μαρμάρων και των αρμών από ξένα υλικά. Σε ξηρές επιφάνειες  βρέξιμο των αρμών πριν την εφαρμογή. Ανάμειξη με δράπανο χαμηλών στροφών 5kg υλικού με 1–1,3kg καθαρού νερού, μέχρι την δημιουργία ομοιογενούς μίγματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5-10 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Αρμολόγηση των μαρμάρων με λαστιχένια σπάτουλα σπρώχνοντας το υλικό με διαγώνιες κινήσεις, μέχρι το γέμισμα του αρμού. Καθαρισμός πλεονάζουσας ποσότητας υλικού με υγρό σφουγγάρι όταν στην επιφάνεια ο αρμός έχει αρχίσει να στεγνώνει. Στο τέλος καθαρισμός με στεγνό πανί.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Armos 0-2mm Marmoline”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε