DSF 350 Flex 350 35kg

DSF 350 Flex 350 35kg

DSF 350 Flex 350 35kg, ελαστικό, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Προστατεύει τις κατασκευές κτιρίων έναντι της υγρασίας.

Κωδικός προϊόντος: 1920Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

DSF 350 Flex 350 35kg

Το προϊόν DSF 350 FLEX 35kg είναι ένα εύκαμπτο στεγανωτικό επαλειφόμενο κονίαμα κατάλληλο για τη στεγάνωση επιφανειών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Κονίαμα 2 συστατικών που προστατεύει τις κατασκευές κτιρίων έναντι υγρασίας του εδάφους, επιφανειακής ή ανερχόμενης υγρασίας και νερού υπό πίεση. Ανθεκτικό στον παγετό, πολύ καλή ικανότητα διαπνοής (υδρατμοπερατό) και δεν διαβρώνει τον οπλισμό του σκυροδέματος. Επίσης, δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών μέχρι 0,2 mm και άριστη πρόσφυση στα διάφορα υποστρώματα. Κατάλληλο για δεξαμενές πόσιμου νερού καθώς και για την εφαρμογή σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της W-347, ΕΡΑ 330.5 και ΕΡΑ 110.2. Υψηλή αντοχή σε θλίψη και επιτρέπει την εφαρμογή προστατευτικών στρωμάτων όπως σκυρόδεμα, δάπεδα, πλακάκια ή σοβάδες μετά από τρεις ημέρες.

Χρώμα: Γκρι, Λευκό
Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg (Α΄συστατικό)-Πλαστικό δοχείο 10kg (B΄συστατικό)
Κατανάλωση:1,5 kg/m²/1 mm στρώσης

Τρόπος Εφαρμογής: Yπόστρωμα στεγνό, σταθερό, χωρίς σκόνες, βρωμιά, λάδια, απαλλαγμένο από σαθρά υλικά και χρώματα, ενώ σε περίπτωση ελαττωματικών σημείων υπόστρωμα, επισκευή πριν την εφαρμογή του προϊόντος με. Το υπόστρωμα ελαφρώς υγρό με σκοπό την διασφάλιση καλής συγκόλλησης. Αργό άδειασμα του ξηρού συστατικό (Α) σε ένα δοχείο γεμάτο με το υγρό συστατικό (B). Ανάδευση για περίπου 3 λεπτά με την βοήθεια ενός ηλεκτρικό αναδευτήρα μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς μίγματος. Χρήση μίγματος μέσα σε 45 λεπτά με θερμοκρασία περιβάλλοντος +20C. Επίσης, εφαρμογή υλικού τουλάχιστον σε δύο στρώσεις σταυρωτά. Εφαρμογή δεύτερης στρώσης 6 ώρες μετά την εφαρμογή της πρώτης. Προστασία φρέσκου στρώματος στεγάνωσης από απότομο στέγνωμα λόγω ήλιου, αέρα και βροχή για τρεις ημέρες. Χρήση αρμών διαστολής για την αποφυγή εμφάνισης ρηγματώσεων στο υπόστρωμα. Για τη στεγανοποίηση των αρμών απαιτείται κατάλληλo ελαστικό μονωτικό προϊόν.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “DSF 350 Flex 350 35kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε