Στεγανός Σοβάς DSF 370

Στεγανός Σοβάς DSF 370

Στεγανός σοβάς DSF 370, ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης. Παραγωγή και έλεγχος με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

Περιγραφή

Στεγανός Σοβάς DSF 370

Στεγανός σοβάς DSF 370, ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης με πυριτικά αδρανή υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο και επιλεγμένης κοκκομετρίας. Σοβάς αποτελούμενος από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ποζολάνες και βελτιωτικά πρόσθετα. Κατάλληλο και για εφαρμογές που βρίσκονται συνεχώς μέσα σε νερό όπως πισίνες δεξαμενές κ.τ.λ. Παραγωγή και έλεγχος με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

Χρώμα: Γκρι
Συσκευασία: 5kg, 20kg
Κατανάλωση: 6 kg/m² στα 3 m

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά, επιφάνειες καθαρές και απαλλαγμένες από σαθρά ξένα σώματα, άλατα, λάδια και άλλους ρύπους και επισκευή τυχόν ατελειών. Διαβροχή της επιφάνειας με νερό μέχρι κορεσμού και αφαίρεση του νερού που περισσεύει. Διαβροχή για τουλάχιστον δύο ημέρες μετά την εφαρμογή, τους καλοκαιρινούς μήνες προς αποφυγή ρηγματώσεων. Για καλύτερα αποτελέσματα στεγανοποίησης πριν την εφαρμογή του σοβά DSF 370, πέρασμα το DSF 360. Πρόσθεση 6-7lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο σταδιακό άδειασμα του σοβά ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς μίγματος. Ωρίμανση μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Εφαρμογή σοβά στον τοίχο με μυστρί ή με μεγάλη σπάτουλα πιέζοντας το υλικό, με σκοπό την κάλυψη όλων των κενών. Τρίψιμο με σκληρό τριβίδι, αφότου τραβήξει ο σοβάς, με σκοπό την εξομάλυνση του. Πάχος εφαρμογής συνήθως 2 cm. Στη συνέχεια, αναλόγως της υφής της τελικής επιφάνειας και του πάχους του σοβά που θα εφαρμόσουμε, δυνατότητα εφαρμογής δεύτερου χεριού τελικό τριφτό.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Στεγανός Σοβάς DSF 370”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε