Επαλειφόμενο DSF 360 Thrakon

Επαλειφόμενο DSF 360 Thrakon

Το DSF 360 είναι ένα επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα, τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε θετικές και αρνητικές υδροστατικές πιέσεις.

Κωδικός προϊόντος: 2001Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Επαλειφόμενο DSF 360 Thrakon

Το επαλειφόμενο DSF 360 της Thrakon είναι στεγανωτικό κονίαμα, τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα, τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε θετικές και αρνητικές υδροστατικές πιέσεις. Κατασκευασμένο από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ποζολάνες και βελτιωτικά πρόσθετα. Παρουσιάζει πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και αντοχή στην ψύξη και την υγρασία. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μετά την ανάμιξη με το νερό προκύπτει μια ρευστή πάστα που είναι εύκολο να επαλειφθεί με βούρτσα, χοντρό πινέλο ή σπάτουλα. Πληρεί τις απαιτήσεις του προτύπου EΝ 1504-9 και κατάταξη ως προϊόν προστασίας επιφανειών σκυροδέματος σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504-2 επικάλυψη (C) και τις αρχές MC και IR. Κατάλληλο για δεξαμενές πόσιμου νερού καθώς και για την εφαρμογή σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της W-347 και W-270.

Χρώμα: Γκρι, Λευκό
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: -Υγρασία – Ελάχιστη κατανάλωση 2kg/m2 για ελάχιστο πάχος 1.5mm
-Νερό χωρίς πίεση – Ελάχιστη κατανάλωση 3kg/m2 για ελάχιστο πάχος 2.0 mm
-Νερό υπό πίεση – Ελάχιστη κατανάλωση 3,5-4kg/m2 για ελάχιστο πάχος 2.5 mm

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά, επιφάνειες καθαρές και απαλλαγμένες από σαθρά ξένα σώματα, άλατα, λάδια και άλλους ρύπους. Αφαίρεση προεξοχών, πολυουρεθάνης ή άλλα μαλακών υλικών. Κόψιμο των σίδερων με προεξοχή σε βάθος 1,5-2cm και κλείσιμο όλων των τρυπών ή ρωγμών με WRM 520 ή WRM 500, με το οποίο μπορεί να γίνει και σφράγισμα διαρροών νερού. Διαβροχή επιφάνειας με νερό μέχρι κορεσμού και αφαίρεση του πλεονάζοντος νερού. Πρόσθεση 6,5-7,25lt νερού σε δοχείο και σταδιακό άδειασμα του προϊόντος. Συνεχές ανακάτεμα μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς πηχτού μίγματος. Πέρασμα με την βούρτσα το πρώτο χέρι χωρίς την κάλυψη όλων των κενών. Εφαρμογή υλικού με εξωτερική θερμοκρασία μεταξύ +5C και 35C. Δυνατότητα σοβατίσματος ενώ η επιφάνεια είναι ακόμα υγρή. Διατήρηση της επιφάνειας υγρής και αποφυγή της γρήγορης εξάτμισης τις πρώτες ημέρες από την εφαρμογή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Επαλειφόμενο DSF 360 Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε