Επαλειφόμενο Aquata Elastic

Επαλειφόμενο Aquata Elastic

Επαλειφόμενο Aquata Elastic, δύο συστατικών, ελαστικό, τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα. Κατάλληλο και για δεξαμενές πόσιμου νερού.

Περιγραφή

Επαλειφόμενο Aquata Elastic

Επαλειφόμενο Aquata Elastic ελαστικό, ρητινούχο, τσιμεντοειδές στεγανωτικό 2 συστατικών. Κατάλληλο για τη στεγάνωση σκυροδέματος και τοιχοποιίας. Αποτελείται από δύο συστατικά, τη σκόνη τσιμεντοειδούς βάσης με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή και ειδικά πρόσθετα (συστ.Α) και το υγρό ακρυλικό υψηλής απόδοσης (συστ.Β). Προστασία των κατασκευών κτιρίων έναντι της επιφανειακής ή ανερχόμενης υγρασίας του εδάφους, και νερού υπό πίεση. Δυνατότητα γεφύρωσης μικρορωγμών και άριστη πρόσφυση στα διάφορα υποστρώματα. Επίσης, κατάλληλο για εφαρμογή σε δεξαμενές πόσιμου νερού, καθώς ικανοποιεί το πρότυπο EN 14944-1.

Συσκευασία: (A) 25kg & (B) 8,75kg
Κατανάλωση: 1kg/0,60-0,75m²

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα καθαρό, απαλλαγμένο από ξένα σωματίδια και δομικά άρτιο χωρίς ρηγματώσεις. Θερμοκρασία υποστρώματος μεταξύ 5°C και 35°C. Πριν την εφαρμογή του Aquata Elastic, διαβροχή του υποστρώματος μέχρι κορεσμού και αφαίρεση τυχόν λιμναζόντων νερών. Άδειασμα του Β συστατικού σε ένα καθαρό δοχείο αφήνοντας μια μικρή ποσότητα μέσα στο δοχείο. Στην συνέχεια, σταδιακό άδειασμα του Α  συστατικού και ταυτόχρονα ανακάτεμα με κατάλληλο αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς μίγματος. Ωρίμανση μίγματος για 3 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης, προσθέτοντας την υπόλοιπη ποσότητα υγρού.
Να αναδεύετε το μίγμα και στη συνέχεια, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Εφαρμογή υλικού σε δύο στρώματα. Στην περίπτωση της πρώτης στρώσης, εφαρμογή με βούρτσα, ενώ της δεύτερης με βούρτσα, σπάτουλα ή ρολό, όταν η πρώτη έχει στεγνώσει και πάντα σε διεύθυνση κάθετη με την πρώτη στρώση. Ελάχιστο μεσοδιάστημα επακόλουθων επιστρώσεων 12 ώρες και μέγιστο 48 ώρες στους 20°C.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Επαλειφόμενο Aquata Elastic”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε