Ταχύπηκτο WRM 500 Thrakon 4kg

Ταχύπηκτο WRM 500 Thrakon 4kg

Ταχύπηκτο υδραυλικό σφραγιστικό κονίαμα ενός συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης, μη συρρικνούμενο. Επισκευαστικό σκυροδέματος.

Κωδικός προϊόντος: 3004Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Ταχύπηκτο WRM 500 Thrakon 4kg

Σφραγιστικό κονίαμα ενός συστατικού υψηλών προδιαγραφών, τσιμεντοειδούς βάσης, με πυριτικά αδρανή υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο και επιλεγμένης κοκκομετρίας. Υπερταχύπηκτο (χρόνος πήξης 3 min) και μη συρρικνούμενο. Εξασφαλίζει άμεση σφράγιση διαρροών νερού ακόμα και υπό πίεση. Ιδανικό για ρωγμές, τρύπες και αρμούς σε όλες τις κατασκευές τοιχοποιίας ή μπετόν. Κατάλληλο για φράγματα, υπονόμους, δεξαμενές αποβλήτων, υδατοδεξαμενές, υπόγειους χώρους, τούνελ, θεμέλια. Κατάλληλο για αγκύρωση μπουλονιών, σωληνώσεων, ειδών υγιεινής. Μη εύφλεκτο.

Απόχρωση: Γκρι

Συσκευασία: Πλαστικό δοχείο 4kg

Κατανάλωση: 1 kg ξηρό κονίαμα αποδίδει περίπου 0,6 L έτοιμου υγρού κονιάματος

Τρόπος Εφαρμογής: Διεύρυνση των ρωγμών ή τρυπών σε μικρό βάθος και πλάτος τουλάχιστον 20 mm και καθαρισμός με νερό αρκετής πίεσης για την απομάκρυνση των σαθρών και της σκόνης και απομάκρυνση των περισσευούμενων νερών. Χρόνος πήξης του υλικού περίπου 3 λεπτά. Εφαρμογή υλικού σε εξωτερική θερμοκρασία μεταξύ +5OC και +35OC. Γρήγορη ανάπτυξη των αντοχών σε υψηλές θερμοκρασίες  και μείωση της εργασιμότητας του υλικού και καθυστέρηση στην ανάπτυξη των αντοχών σε χαμηλές θερμοκρασίες. Πρόσθεση σταδιακά σε δοχείο 230ml ανά κιλό υλικού καθαρού νερού, ανακατεύοντας συνέχεια με γρήγορες και δυνατές κινήσεις μέχρι να προκύψει μια ομοιογενής πάστα. Με τα χέρια πλάθετε την πάστα μέχρι να αποκτήσει την απαραίτητη πλαστικότητα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ταχύπηκτο WRM 500 Thrakon 4kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε