Σοβάς WRM 550 Thrakon

Σοβάς WRM 550 Thrakon

Ταχύπηκτος επισκευαστικός σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης. Iδανικός για κάθε είδους επισκευές σοβάδων για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή

Σοβάς WRM 550 Thrakon

Ταχύπηκτος (30min) επισκευαστικός σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης. Επισκευές σοβάδων για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Εφαρμογή με μυστρί ή μεταλλική σπάτουλα και με μηχανή σοβατίσματος συνεχούς ανάμιξης. Μικρότερος ο χρόνος τραβήγματος από τους κοινούς σοβάδες. Αντοχή πάνω από το διπλάσιο από τους συμβατικούς σοβάδες. Παραγωγή και έλεγχος με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

Απόχρωση: Λευκός

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg και χαρτόσακος 25kg

Κατανάλωση: 13-14 kg/m² για πάχος εφαρμογής 1 cm

Τρόπος Εφαρμογής: Απομάκρυνση σαθρών κομματιών, καθάρισμα με σκληρή βούρτσα και διατήρηση της υγρασίας του τοίχου μέχρις κορεσμού. Χρήση επισκευαστικού υλικού για τυχόν βλάβες της τοιχοποιίας και αστάρωμα επιφανειών με GLX 290. Σε καθαρό δοχείο με 4,25-4,5 lt καθαρό νερό για το σακί των 25kg ή 0,85-0,90 lt για το σακί των 5kg και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου του σάκου ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα. Ωρίμανση μίγματος για 3 min, ανακάτεμα και περιοδική ανάδευση καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας. Δεν προσθέτουμε νερό μετά την παρασκευή του μίγματος. Εφαρμογή ίδια με του κοινού σοβά, δηλαδή πέρασμα πρώτης στρώσης και στην συνέχεια της δεύτερης και τελικής στρώσης. Μετά από περίπου 30 λεπτά τρίψιμο με σπογγώδες τριβίδι . Για αποφυγή εμφάνισης ρωγμών ενίσχυση με υαλόπλεγμα, όπου υπάρχουν θερμομονωτικές πλάκες.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σοβάς WRM 550 Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε