Κονίαμα WRM 515 Fix Thrakon

Κονίαμα WRM 515 Fix Thrakon

Ρητινούχο, επισκευαστικό κονίαμα για σκυρόδεμα, ενός συστατικού. Από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο και ειδικά και βελτιωτικά πρόσμικτα.

Κωδικός προϊόντος: 3011Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Κονίαμα WRM 515 Fix Thrakon

Ρητινούχο επισκευαστικό κονίαμα σκυροδέματος τύπου PCC R2, ενός συστατικού, από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο και ειδικά και βελτιωτικά πρόσμικτα. Μη συρρικνούμενο υλικό με άριστη συνάφεια με το σκυρόδεμα και αντοχή στον παγετό και την υγρασία και με δυνατότητα επικάλυψης με στεγανωτικά υλικά όπως ασφαλτικής βάσης ή ελαστικά τσιμεντοειδή επαλειφόμενα.. Κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Ιδανικό για την αποκατάσταση ζημιών σε σκυρόδεμα ή τοιχοποιία, για κατασκευή λουκιών στις ενώσεις μεταξύ δαπέδων και τοίχων ή ανάμεσα στις γωνίες μεταξύ των τοίχων και για εφαρμογές σε στέγες με κεραμίδια.

Απόχρωση: Λευκό, Γκρι, Κεραμιδί

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg και χαρτόσακος 25kg

Κατανάλωση: Περίπου 15 kg/m2/cm πάχους στρώσης. Για κατασκευή λουκιού πλάτους 5-6 cm: 1,8-2,6 kg/m.

Τρόπος Εφαρμογής: Καθαρισμός της επιφάνειας, περιφερειακή αποκάλυψη οπλισμού για καλύτερη διείσδυση του υλικού και εκτράχυνση των επιφανειών του σκυροδέματος. Απομάκρυνση υπολειμμάτων με νερό υπό πίεση και αφαίρεση τυχόν περισσευμάτων νερού. Επίσης, συνιστώμενη η προ επάλειψη του υποστρώματος και του μεταλλικού οπλισμού με το αστάρι WRM 510. Στην συνέχεια σταδιακό άδειασμα του περιεχόμενου του σάκου σε 4,6-5,0lt νερού και  ανακάτεμα μέχρι να προκύψει μία ομοιογενής μάζα κονιάματος. Εκτιμώμενο πάχος κονιάματος μέχρι 2 cm/στρώση και εφαρμογή υλικού σε εξωτερικές θερμοκρασίες μεταξύ 50C και +350C και όχι υπό βροχή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κονίαμα WRM 515 Fix Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε