Άμμος Θαλάσσης

Άμμος Θαλάσσης

Η λεπτόκοκκη Άμμος Θαλάσσης , είναι ένωση του πυριτίου με οξυγόνο (άμορφο διοξείδιο του πυριτίου) και χρησιμοποιείται ως αδρανές οικοδομικό υλικό, όπως επίσης και ως πρώτη ύλη της βιομηχανίας του γυαλιού, του πυριτίου και των κεραμικών.

Ιδανική για εργασίες κονιαμάτων, όπου απαιτείται μεγάλη ακρίβεια (λεπτά στρώματα και αρμοί), μια και οι κόκκοι της είναι εξαιρετικά λιγότερο τραχείς και περιέχει ελάχιστο ποσοστό σκόνης, με αποτέλεσμα το κονίαμα να ξεραίνεται γρήγορα και να είναι λιγότερο υγροσκοπικό.

Για την παρασκευή του κονιάματος απαιτείται μικρότερο ποσοστό συνδετικής ουσίας, με καλύτερες ιδιότητες (μικρότερη συστολή ξήρανσης), όπως επίσης και λιγότερο νερό, με συνέπεια την μείωση της πιθανότητας να παρουσιαστούν στο κονίαμα ραγάδες (τριχιάσματα). Δεν ενδείκνυται για χρήση σε επιχρίσματα, λόγω της παρουσίας αλάτων.

 

Διάθεση: σε συσκευασίες σάκου 20 kg περίπου / Σάκου Big bag / Χύμα σε κυβικά (m3)

Κωδικός προϊόντος: 82Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Άμμος Θαλάσσης

Η άμμος θαλάσσης προέρχεται από την ένωση του πυριτίου με το οξυγόνο. Χρήση στην οικοδομή όπως επίσης και στην βιομηχανία του γυαλιού, του πυριτίου και των κεραμικών, ως πρώτη ύλη. Ιδανική για εργασίες με ανάγκη για μεγάλη ακρίβεια, όπως για παράδειγμα οι επιστρώσεις λεπτών στρωμάτων σε δάπεδα και η αρμολόγηση. Γρήγορη ξήρανση του κονιάματος χάρις στο ελάχιστο ποσοστό σκόνης της άμμου. Μείωση της πιθανότητας παρουσίασης ρωγμών στο κονίαμα. Ακατάλληλη για χρήση σε επιχρίσματα λόγω της παρουσίας αλάτων.

 Συσκευασία: Χύδην (ΤΝ), BB (ΤΕΜ), Σακί 20kg

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε