Κόλλα FK 202 Organic Marmoline 20kg

Κόλλα FK 202 Organic Marmoline 20kg

Παστώδης κόλλα και επίχρισμα για την επικάλυψη θερμομονωτικών πλακών και την συγκόλληση τους σε εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων.

Περιγραφή

Κόλλα FK 202 Organic Marmoline 20kg

Παστώδης κόλλα και επίχρισμα για την επικάλυψη θερμομονωτικών πλακών και την ενίσχυσή τους με κατάλληλο υαλόπλεγμα και για την συγκόλληση τους σε εξωτερικές επιφάνειες κτιρίων. Μεγάλη ελαστικότητα και αντοχές στις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις. Ευκολία στην εφαρμογή.

Απόχρωση: Λευκό
Συσκευασία: 20kg
Κατανάλωση: Περίπου 3kg/m² ως επίχρισμα και περίπου 2–4kg/m² ως κόλλα θερμομονωτικών πλακών

Τρόπος Εφαρμογής (Ως επίχρισμα):  Αλφάδιασμα και χτίσιμο των μονωτικών πλακών σε μορφή τοιχοποιίας και κάλυψη τυχόν κενών  με αφρό πολυουρεθάνης. Στην συνέχεια ελαφρύ ανακάτεμα και εφαρμογή του υλικού με οδοντωτή σπάτουλα, σε πάχος 2 – 3 mm. Tοποθέτηση κατάλληλου υαλόπλεγματος και με την βοήθεια λείας σπάτουλας και βύθισμα μέσα στο επίχρισμα. Τέλος, λείανση της επιφάνειας με ταυτόχρονη απομάκρυνση του περιττού υλικού.

Τρόπος Εφαρμογής (Ως κόλλα): Για χρήση ως κόλλα , αρχικά θέλουμε το υπόστρωμα καθαρό από σαθρά υλικά, σκόνες κ.λπ. Αστάρωμα των πολύ απορροφητικών επιφανειών με MST 11. Σε επίπεδες επιφάνειες εφαρμογή του υλικού σε ολόκληρη την επιφάνεια της μονωτικής πλάκας με οδοντωτή σπάτουλα, ενώ σε ανώμαλες επιφάνειες περιμετρική εφαρμογή του υλικού της πλάκας και σε επιλεκτικά σημεία στο κέντρο της. Η τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών γίνεται από το κάτω μέρος της τοιχοποιίας προς τα πάνω, ενώ η επιφάνεια μπορεί να δεχτεί επικάλυψη με διακοσμητικό σοβά μετά από τουλάχιστον 48 ώρες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα FK 202 Organic Marmoline 20kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε